Gewenning

Afgelopen week kwam er een nieuwe gast. Nog nooit bij ons geweest, dus alles was nog onbekend. Ik begroet haar, op afstand uiteraard, en neem haar mee de algemene ruimte in. Achter me hoor ik veel goedkeurende geluiden, dus de ruimte bevalt, gelukkig.

Ze slaapt aan de achterzijde, dus we lopen weer naar buiten en naar haar kamer. Daar aangekomen draai ik me naar haar om, maar ze is er niet. Ze staat een stukje verderop stil te genieten. Van het uitzicht. Ik merk dat ik hier inderdaad nooit meer bij stil sta, ik loop direct door naar de kamers. Gewenning denk ik. Gek hoe snel iets ‘gewoon’ wordt.

Gelukkig kijkt haar kamer uit over de akker en ze laat dan ook haar gordijnen open. Zo kan ze er zo lang mogelijk van genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: