Omgeving

Er is van alles te doen, zien en beleven in Hoeven en omgeving. Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op… Kom je langs, dan hebben we nog heel veel meer leuke ideeën. Je hoeft je dan ook zeker niet te vervelen.

Steden en dorpen

Hoeven ligt tussen de grotere steden Breda en Roosendaal (15 min). Bergen op Zoom is ook een mooie stad om te bezoeken. Maar ook Etten-Leur en Oudenbosch en omgeving liggen op steenworp afstand (5 min). De Basiliek van Oudenbosch (hiernaast) is een echte aanrader. Ook steden als Rotterdam en Antwerpen zijn gemakkelijk vanuit Hoeven te bereiken.

Fietsen

B&B op De Heul ligt direct aan het fietsknooppuntennetwerk. Ook liggen we pal naast de Van Gogh route. Moeilijk kiezen waar je heen wilt fietsen? We hebben enkele routes uitgestippeld. Daarnaast is de Hoevense fietsvierdaagse een begrip in de omgeving! Uiteraard is er voldoende ruimte op ons terrein om je fiets veilig te stallen en/of op te laden.

Wandelen

Wil je liever wandelen, dan hebben we een paar prachtige natuurgebieden in de omgeving. De Pannenhoef bij Rijsbergen, het Pagnevaartbos in Hoeven, de Rucphense bossen en het Mastbos in Breda. Ook loopt het wandelroutenetwerk voor de deur van de B&B langs. Je kunt dus ook rechtstreeks vanaf ons vertrekken!

Actief

Binnen 5 autominuten sta je bij de SnowWorld Rucphen. Hier kun je skiën, snowboarden, ijskarten en glowgolfen. Daarnaast ligt Breda International Airport (voormalig vliegveld Seppe) om de hoek. Je kunt hier vliegles krijgen of een kijkje nemen in het vliegend museum. Ook vanaf ons terras kun je regelmatig vliegtuigen van het vliegend museum zien! In Oudenbosch vind je een leuke escaperoom, “de Kluisjesroof”. 

Er zijn verschillende leuke uitjes in de omgeving te vinden, van een dagje naar de Efteling tot de regelmatig georganiseerde markten en festivals in de omgeving. In de B&B hebben we een evenementenkalender en nog meer leuke uitjes.

Culinair

Voor leuke restaurants hoef je niet ver. In ons dorp zitten verschillende leuke restaurants en diverse cafetaria. In de omliggende dorpen vind je nog veel meer fijne plekjes. Van sterrenrestaurant tot eetcafé. Ben je op zoek naar aanraders, dan helpen we je graag op weg met onze favorieten!

Gewoon op de kamer blijven? Dat kan ook! We zijn bereikbaar voor verschillende bezorgdiensten.

Andere leuke uitjes

Zomaar een paar ideetjes… Shoppen bij Outletcentrum Rosada. Lekker met de kinderen naar Waterpark Splesj! in Hoeven. De wind door je haren voelen bij de Indoor Skydive in Roosendaal. Bloemen plukken in de zelfpluktuin in Bosschenhoofd of fruit bij De Walnoothoeve(n). Speel een originele Outdoor Escape Game in de bossen rondom Hoeven of bezoek het Arboretum in Oudenbosch. Fiets de streekproductenroute en kom voldaan terug. Of lees lekker een boek op ons terras. Alles kan.

VVV Halderberge

Nog veel meer ideeën voor leuke uitjes zijn te vinden bij de VVV van Halderberge (Visit Halderberge). De VVV is gevestigd in Oudenbosch (bij het station) of online hier te vinden.

%d bloggers liken dit: