Kamers

Onze B&B heeft 4 kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met inloopdouche en toilet, een fijn tweepersoonsbed (Swiss Sense) met donzen dekbed en een eigen toegang. De kamers kosten € 85,- per nacht incl. ontbijt en toeristenbelasting voor 2 personen (vanaf 2022: € 90,-). Er geldt een feestdagentoeslag. Kijk voor de actuele prijzen bij de beschikbaarheidsinfo.

In de algemene ruimte is er alle plek om te ontbijten, een spelletje te spelen of een kopje thee te drinken. Daarnaast kun je hier ook vergaderen of een workshop organiseren. Kom je met een groep of met je familie? Dan is dit de ruimte waar je lekker ’s avonds met elkaar zit. Je kunt de hele dag koffie en thee uit de algemene ruimte pakken.

Rozen & Stro

De kamers “Rozen” en “Stro” liggen aan de voorzijde van de B&B (wegzijde). Je kijkt uit op de tuin. Deze 2 kamers zijn te bereiken via de algemene ruimte.


Bedstee

Kamer “Bedstee” ligt aan de achterzijde van de B&B. Je kijkt uit over de akker. De toegang is buitenom, oftewel je kunt niet binnendoor van de algemene ruimte naar de Bedstee kamer. De kamer heeft een stapelbed bedstee, geschikt voor kinderen en volwassenen!


Studio Gras

Studio “Gras” ligt aan de achterzijde van de B&B. Je kijkt uit over de akker. De toegang is buitenom, oftewel je kunt niet binnendoor van de algemene ruimte naar deze studio. De studio heeft een eigen keukentje, eettafel en zitgelegenheid. De kamer is dan ook erg geschikt voor zakelijke gasten of een langer verblijf.


Algemene ruimte

De algemene ruimte is het hart van de B&B en ligt precies in het midden van de 4 kamers. Hier vind je een keuken, zitgelegenheid, informatie over de omgeving en natuurlijk een koffiemachine met verse bonen! Ook buiten kun je terecht, op het terras aan de rand van de akker of op het weiland naast de B&B.

%d bloggers liken dit: