Horeca actie

De horeca is dicht. Wij missen het Bourgondische van Brabant. Lekker een avondje samen eten of juist een stop op een terras. Drankje, bittergarnituurtje, even lunchen… De meeste restauranthouders in het dorp kennen we. Misschien omdat we er zelf vaak en graag komen of misschien omdat we elkaar regelmatig bellen voor een gast. Bij de heropening van de horeca eerder dit jaar bedachten we dan ook een leuke actie om onze favoriete restaurants te steunen.

Net als de vorige keer denken we nu ook weer na over een leuke actie. Anders dan de vorige keer, als het kan met meer effect ook. Heb je een leuk idee, laat het ons dan weten. Gebruiken we jouw idee, dan win je een overnachting voor 2!

Houd de site in de gaten voor de actie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: