Nuttige informatie

Prijzen

Onze prijzen zijn flexibel en afhankelijk van boekingen en feestdagen maar als basis geldt: 1 kamer voor 2 personen kost € 85,-. Met zijn vieren in Bedstee kost € 100,-. Prijzen zijn incl. ontbijt & toeristenbelasting. Kijk voor actuele prijzen bij de beschikbaarheidsinfo. We sturen je een maand voor de aankomstdatum een betalings- verzoek.

Groepen

Je wil met meerdere mensen overnachten? In totaal kunnen in onze B&B 10 personen overnachten (waarvan 2 in een stapelbed). De kamers zijn niet onderling te verbinden, maar de algemene ruimte is altijd toegankelijk! Kijk op de pagina ‘Beschikbaarheid’ of de B&B op je gewenste nacht(en) nog te boeken is!

Huisdieren

Helaas kunnen we geen huisdieren (meer) toestaan in de B&B. We hebben dit tijdens de eerste 6 maanden geprobeerd, maar het bleek helaas niet haalbaar. Mocht je toch een hond spotten op ons terrein – wij hebben er zelf 1. Hij kan niet op het terrein van de B&B komen, maar staat wel graag achter het hek naar onze gasten te kijken.

Ontbijt

In principe wordt het ontbijt geserveerd in de algemene ruimte, maar bij goed weer is het terras ook een optie! Als je aangeeft hoe laat je ongeveer wilt ontbijten zorgen we voor verse broodjes. Ben je ’s ochtends vroeg weg voor een zakelijke afspraak? Dan zetten we het ontbijt voor je klaar. Allergieën? Laat het vooraf weten!

Zakelijk

Wil je medewerkers of gasten laten overnachten bij ons? Dat kan. Onze kamers hebben wifi, ruimte om te werken en we liggen op korte afstand van de snelweg. Als je meerdere nachten per week of meerdere weken aansluitend wilt reserveren, dan bieden we een speciaal tarief. Neem hiervoor telefonisch contact op.

Landelijk

De Bed & Breakfast ligt in een landelijk gebied en direct aan een akker. Daar wordt soms op gemest en vogels verjaagd. Dit kan enige stank- en geluidsoverlast opleveren. In het plant- en oogstseizoen rijdt de boer met zijn tractor langs de Bedstee en Gras kamer. Ook komen er geregeld vliegtuigjes van Breda International Airport overvliegen.

Tijden

De ontvangst is vanaf 15u. Omdat we geen 24-uurs receptie hebben vragen we je om aan te geven hoe laat je ongeveer zult aankomen zodat we je kunnen ontvangen. We vragen je ’s ochtends voor 10.30 de kamer te verlaten. Eerder je koffer afgeven of hem juist langer laten staan is meestal geen probleem!

Route

Onze B&B ligt aan (De) Heul in Hoeven. Als je navigatiesysteem alleen De Heul kent, voer dan De Heul 20 in. De volledig uitgeschreven routebeschrijving vindt je onder ‘Contact’. Rijdt vooral door totdat je het bord van B&B op De Heul ziet. De oprit met het bord ernaast is voor onze gasten. 

Parkeren

Je auto kun je bij ons op het afgesloten terrein parkeren. In totaal beschikken we over 6 parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook je fiets kun je bij ons stallen. De fietsenstalling is afsluitbaar en voorzien van oplaadpunten.

%d bloggers liken dit: