Klussen

19 oktober 2019: De opening van onze prachtige B&B! Wat was het een mooie dag met heel veel lieve mensen en wat waren we blij dat het klussen voorbij was… Dachten we. Want inmiddels weten we dat een eigen B&B ook betekent: veel kluswerk. Van stormschade tot het onderhouden van de bomen bij de parkeerplaats, je blijft constant bezig. Het kan altijd nog een tandje mooier, beter, schoner. En zo komt het dat als je langskomt bij ons, dat we je regelmatig in onze kluskleding ontvangen. Niet dat de ontvangst er minder hartelijk om is hoor 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: